DenemarkenInstallatievoorschriften voor de verdeel-transformatoren-bankWat is er nodig bij kwaliteit

  • vrijgavetijd:2022-08-17 20:45:21
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:69
  • Korte omschrijving:

    Denemarken,De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:kV en hoger dan ^ p

Artikel inhoud

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

DenemarkenDe transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Minna.Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.


DenemarkenInstallatievoorschriften voor de verdeel-transformatoren-bankWat is er nodig bij kwaliteitsinspectie?



Verspreiding van het geluid van droge transformator

Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV,DenemarkenVolledige bescherming van de transformator, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Marketing DepartmentDe projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Look van olie van de radiator


DenemarkenInstallatievoorschriften voor de verdeel-transformatoren-bankWat is er nodig bij kwaliteitsinspectie?



Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Aanpassing van de regelingWiringwijze van droge transformator:

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is,DenemarkenKenmerken van de transformator voor droge typedistributie, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

transformator met olieonderdompeling

DenemarkenWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Wat is de bedrading van droge transformator?

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

DenemarkenOverige productinformatie
  • Den HaagHome Buiten Kleine LiftBelangrijkste productietechnologie

    Den HaagHome Buiten Kleine LiftBelangrijkste productietechnologie

  • Harderwijs.Hydraulische druk van het hefplatformEntiteit productiebedrijf

    Harderwijs.Hydraulische druk van het hefplatformEntiteit productiebedrijf

  • Gent.Dubbelspoor hydraulisch hefplatformWaarom is het zo veelzijdig?

    Gent.Dubbelspoor hydraulisch hefplatformWaarom is het zo veelzijdig?

  • Berlin SchoenebergHydraulische hefplatformfabriekOnderhoud

    Berlin SchoenebergHydraulische hefplatformfabriekOnderhoud

  • MontpellierHydraulisch hefplatform 18 meterWat is de rol van onderhoud?

    MontpellierHydraulisch hefplatform 18 meterWat is de rol van onderhoud?

  • MontpellierHydraulisch hefplatformIndustrie markt

    MontpellierHydraulisch hefplatformIndustrie markt

  • MontpellierFabrikant van hydraulisch hefplatformDe gouden periode van merkopbouw

    MontpellierFabrikant van hydraulisch hefplatformDe gouden periode van merkopbouw

  • MontpellierAxle Co., LtdVerbetert de applicatie de werkefficiëntie?

    MontpellierAxle Co., LtdVerbetert de applicatie de werkefficiëntie?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!